Heftruckbanden

 Vano levert heftruckbanden van het kwaliteitsmerk Gumasol Softy en Ultimate XT.
De meest opmerkelijke kwaliteitskenmerken van de superelastische, volrubber Gumasol Softyband zijn de geringe rolweerstand, hoge stabiliteit en lange levensduur. Door deze kenmerken is de band uitermate geschikt voor toepassingen in veeleisende situaties.

Het assortiment biedt eveneens speciale types. Bijvoorbeeld de 'antistatisch' voor omgevingen waar explosie- of brandgevaar heerst en de 'non-marking' voor schone werkomgevingen, zoals die in de voedingsindustrie en farmaceutische industrie. Vano levert alle types Gumasol Softy, desgewenst ook gemonteerd op de velg. En daarbij staat onze hechte samenwerking met Gumasol altijd borg voor een snelle, zekere levering.

Ultimate XT logo
 Uw ultieme keus voor een slimme prijs-kwaliteitverhouding
Deze nieuwe generatie banden is vervaardigd vanuit hoogwaardige technologie. De  innovatieve rubbersamenstelling CSF 1 bewijst zowel in intensieve  testen als in de praktijk tot zelfs 20% koeler te blijven. Dit voorkomt  wrijving, slijtage en aflopen van de band. Dat levert u duidelijk meer draaiuren op en bespaart u dus  heel wat down-time en vervangingskosten.
2-tires
De stevige, stalen hielkern zorgt ervoor dat het voetrubber blijvend strak gespannen is voor een perfecte pasvorm om iedere velg.
Het wide-tread profiel heeft een lage rolweerstand en zorgt voor een gelijkmatig slijtagebeeld. Het brede loopvlak heeft veel grip, ook op zwaar terrein en bij de meest extreme toepassingen.
Ultimate XT® is verkrijgbaar in een complete lijn maatvoeringen inclusief non-marking.
 
Ultimate-Range